Προσωπικά Δεδομένα

Home/Προσωπικά Δεδομένα
Προσωπικά Δεδομένα 2019-06-24T16:01:18+00:00

Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΦΑΝΗ ΑΔΑΜΟΥ Ο.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΦΑΝΗ», η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΦΑΝΗ ΑΔΑΜΟΥ Ο.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΦΑΝΗ» με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Λουτρά Αιδηψού 34300 Εύβοια email: info@hotelfani.gr, τηλ: 2226022005, website: https://www.hotelfani.gr, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) κ. Αδάμο Στέφανο, email: stefanos@hotelfani.gr, τηλέφωνο:6972207258.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγει η ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΦΑΝΗ ΑΔΑΜΟΥ Ο.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΦΑΝΗ»;

Επειδή δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε κράτηση χωρίς ορισμένα στοιχεία, όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας σας ζητάμε κάποιες πληροφορίες. Βασικά στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμό σας, στοιχεία επικοινωνίας, τα ονόματα τυχόν συνταξιδιωτών σας και τα στοιχεία σας για την πληρωμή. Μπορείτε να αποφασίσετε να υποβάλετε ειδικά αιτήματα για το επερχόμενο Ταξίδι σας (για παράδειγμα ορισμένες προτιμήσεις). Επιπλέον, συγκεντρώνουμε στοιχεία από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, το τηλέφωνο, το tablet ή άλλη συσκευή χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας. Αυτά συμπεριλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, το πρόγραμμα περιήγησης και τη γλώσσα που χρησιμοποιήσατε.

Φόρμες επικοινωνίας ιστοσελίδας https://hotelfani.gr

Χρησιμοποιούμε φόρμες επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Στις φόρμες επικοινωνίας συλλέγουμε στοιχεία απαραίτητα για την κράτησή σας στο ξενοδοχείο μας. Τα στοιχεία αυτά μας τα παρέχετε οι ίδιοι.

Ποιοι είναι οι σκοποί επεξεργασίας και πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε ή/και διαβιβάζονται στο ξενοδοχείο από διαδικτυακές μηχανές ξενοδοχειακών κρατήσεων (booking engines) και τουριστικά γραφεία στα οποία έχετε δώσει τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να απολαύσετε τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας (ονοματεπώνυμο, email, κινητό/σταθερό τηλέφωνο, αριθμός πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία γέννησης, πληροφορίες προτιμήσεων σε σχέση με τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο, όπως π.χ. προτιμήσεις δωματίων, αγαπημένες δραστηριότητες, διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις, κατάσταση υγείας που επιβάλλει ειδική διαρρύθμιση του δωματίου σας, κλπ.), τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε.

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

(α) η παροχή των υπηρεσιών διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας που επιθυμείτε να λάβετε από εμάς, (παροχή πληροφοριών για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, κράτηση δωματίου, υπηρεσίες που αφορούν την άφιξη και την αναχώρησή σας, χρήση των εγκαταστάσεων και παροχών του ξενοδοχείο, ικανοποίηση των προσωπικών σας προτιμήσεων κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο, καθώς επίσης και ενημέρωση για όλες τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε και να απολαύσετε κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο).

(β) η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας. Έτσι, χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε την ασφάλεια φυσικών προσώπων, υλικών, εγκαταστάσεων. Οι κάμερες βρίσκονται μόνο στους εξωτερικούς χώρους και κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου όπως διάδρομοι, σκάλες, ρεσέψιον.

(γ) η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως είναι η καταγραφή όλων των προσωπικών στοιχείων των πελατών που διαμένουν στο ξενοδοχείο (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας) και η διατήρηση των παραστατικών όλων των κινήσεων για είκοσι (20) χρόνια.

(δ) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές κλπ. τόσο από το Ξενοδοχείο ¨ΦΑΝΗ» ή και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρίες, οι οποίες επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το ισχύον κάθε φορά πλαίσιο.

Πού διαβιβάζουμε τα δεδομένα

Η ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΦΑΝΗ ΑΔΑΜΟΥ Ο.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΦΑΝΗ» δεν διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.

Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσις δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΦΑΝΗ ΑΔΑΜΟΥ Ο.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΦΑΝΗ» στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας, Email:stefanos@hotelfani.gr, τηλέφωνο: 6972207258.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΦΑΝΗ ΑΔΑΜΟΥ Ο.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΦΑΝΗ» απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ερχόμενοι σε επαφή με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείται την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) κ. Στέφανο Αδάμο ταχυδρομική διεύθυνση: email:stefanos»hotelfani.gr, τηλέφωνο: 6972207258

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΦΑΝΗ ΑΔΑΜΟΥ Ο.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΦΑΝΗ» εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

Διαγραφή προσωπικών στοιχείων

Τα προσωπικά σας στοιχεία, ύστερα από αίτησή σας, διαγράφονται οριστικά.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΦΑΝΗ ΑΔΑΜΟΥ Ο.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΦΑΝΗ»
Δ: Άγιος Νικόλαος, Λουτρά Αιδηψού 34300 Εύβοια T: 2226022005 T: 2226024681 E: info@hotelfani.gr ΜΗΤΕ: 1351Κ032Α0015600

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, τη σωστή περιήγηση του χρήστη, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες καθώς και για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου. Τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης, για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Σε κάθε Browser (πρόγραμμα περιήγησης) είτε στις Ρυθμίσεις είτε στο Απόρρητο και ασφάλεια θα βρείτε το ιστορικό πλοήγησής σας και θα μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να το διαγράψετε. Τα cookies δεν αποθηκεύουν διευθύνσεις email ή αριθμούς τηλεφώνου.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι:
Α) Απολύτως απαραίτητα Cookies
Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας αλλά και για να έχει τη δυνατότητα ο χρήστης να περιηγηθεί σ’ αυτή και να χρησιμοποιείς τις δυνατότητες της, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Χωρίς αυτά τα cookies κάποιες από τις υπηρεσίες και λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν μπορούν να παρασχεθούν.
Β) Cookies επιδόσεων
Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα, για παράδειγμα ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, και αν λαμβάνουν μηνύματα για σφάλματα από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ιστοσελίδας.
Γ) Cookies λειτουργικότητας
Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να θυμάται τις επιλογές που κάνει ο χρήστης και παρέχει πιο εξατομικευμένες λειτουργίες. Αυτά τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να θυμούνται τις αλλαγές που έχει κάνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα ή να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν υπηρεσίες που έχει ζητήσει, όπως συνομιλία στο chat ή τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Δ) Cookies στόχευσης/διαφήμισης
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις (Google adwords, Facebook) πιο σχετικές με τον χρήστη και τα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης ή προσφορών, για να περιορίσουν τον αριθμό της προβαλλόμενης διαφήμισης, καθώς και για να βοηθήσουν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών. Συνήθως τοποθετούνται για να θυμούνται την επίσκεψη σου σε μια ιστοσελίδα και μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές με άλλα κανάλια μάρκετινγκ.
Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσής σας, λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies και πώς μπορείτε να τα διαχειριστείτε ή να τα διαγράψετε επισκεφτείτε το allaboutcookies.org και την ενότητα βοήθειας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Στις ρυθμίσεις προγραμμάτων περιήγησης όπως τα Internet Explorer, Safari, Firefox ή Chrome, σας δίνεται η δυνατότητα να ορίσετε ποια cookies θέλετε να γίνονται δεκτά και ποια να απορρίπτονται. Το πού βρίσκονται οι ρυθμίσεις αυτές εξαρτάται από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία «Βοήθεια» στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να βρείτε τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε.

Αν επιλέξετε να μην δεχτείτε ορισμένα τεχνικά ή/και λειτουργικά cookies, ίσως να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες του ιστοχώρου μας. Προς το παρόν δεν υποστηρίζουμε ρυθμίσεις προγραμμάτων περιήγησης «Χωρίς παρακολούθηση». Σε περίπτωση που αναπτυχθεί κάποιο κοινό πρότυπο που θα ορίζει ακριβώς τι σημαίνουν τα σήματα «Χωρίς παρακολούθηση» ενός προγράμματος περιήγησης, θα επανεξετάσουμε αυτή την πολιτική.

Αν έχετε απορίες, προτάσεις ή σχόλια σχετικά με αυτή την πολιτική χρήσης cookies, παρακαλούμε στείλτε email στο info@hotelfani.gr. Αυτή η Πολιτική για τη χρήση Cookies μπορεί να τροποποιείται κατά καιρούς, οπότε καλό είναι να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα τακτικά για τυχόν ενημερώσεις.

 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα cookies που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα μας.